The TeamMeet the People Behind Bluesaround

Onze passie voor muziek

Wij spelen veel verschillende stijlen Blues. Op ons repertoire vind je covers van: John Mayall, Eric Clapton, Joe Bonamassa, Colloseum, Buddy Whittington, Tommy Castro, Peter Green, Tab Benoit, Omar and the Howlers, Popa Chubby, The Allman Brothers, Luther Allison, Jimmy Thackery, Booze Brothers, The Legendary R&B Revue, Lynyrd Skynyrd, Rory Gallagher, Chuck Berry en eigen nummers.

Aan deze lijst van artiesten kun je wel zien dat we alles doen. Van rustige sfeervolle nummers tot aan Rock & Roll. Hoe we dat doen laten we een beetje afhangen van wat het publiek en de uitbater wil, maar als het aan ons ligt dan spelen we lekkere opzwepende Blues en Rock muziek. Daar krijg je energie van. De uitbaters van de locaties waar wij komen doen er dan ook goed aan om het dak goed vast te zetten. Mocht je willen reageren en/of verzoeknummers hebben laat ons dat dan gerust weten en schrijf wat in het gastenboek. Vinden we leuk!

Over ons

 
peggy

Peggy

Zang

Mijn naam is Peggy Keijsers en het nieuwste lid van Bluesaround. Behalve zang, mag ik me ook uitleven op mijn akoestisch gitaar. Als kind was ik onder de indruk van Simon & Garfunkel en sindsdien zit muziek in iedere vezel van mijn lijf. Qua smaak gaat het bij mij alle kanten op en ik kan zomaar van Metallica en Muse naar Alanis Morissette en Ray lamontagne of Beth Hart switchen. Toch blijft er in de blues muziek een bepaalde emotie zitten, die je in weinig andere genre tegen komt. Ik heb mijn sporen verdiend in menig andere band vanaf mijn 17de jaar en bracht hier zowel amusement als rock, en als singer songwriter mag ik mijn creatieve kant nog steeds tevreden stellen. Ik ben trots te mogen zeggen dat ik deel mag uitmaken van deze groep blues muzikanten, en samen zullen we onze muzikale reis met veel passie voortzetten.

 

teun

Teun

Slaggitarist

Mijn naam is Teun en ik ben de slaggitarist van de bluesband "Bluesaround". Ik hou van het ouderwetse warme buizen geluid en speel daarom op "Fender"versterkers en gitaren. Blues is mijn muziek, maar ik hou ook van andere muziekstijlen. Bluesaround is uniek, omdat we persoonlijk en muzikaal zo goed met elkaar overweg kunnen. Kom eens een kijkje nemen bij een optreden van ons en dan voel je wat de "Blues"is.

 

 

bart

Bart

Drums 'n Percussion

Drums en percussion, is bij Bluesaround mijn ding. Als jong broekie, ben ik als drummer in een zestiger jarenband, gepassioneerd geraakt voor de Bluesmuziek. Het gevoel van de Blues met een vleugje Rock bekruipt mij nog steeds, dit mag ik graag omzetten in een ritmische sfeer. Let's Play the Blues for You...

 

 

roland

Roland

Basgitaar

Hi, mijn naam is Roland en ben vanaf 2014 de basgitarist van Bluesaround. Voorheen heb ik een aantal jaren in verschillende bands gespeeld in verschillende muziekstijlen. De afgelopen tien jaar stond mijn hobby, bas spelen op een laag pitje. Momenteel ben ik weer volop actief bij Bluesaround en bevalt mij goed. Tijdens het repeteren en optreden heb ik gemerkt dat de muziekstijl van Bluesaround en de andere muzikanten goed bij elkaar passen.

 

 

eric

Eric

Zang

Hoi, ik ben Eric en ik zing voor mijn leven graag. Na vele omzwervingen, van drummer in een bruilofts band en een bedrijfs-rockband in een popkoor terechtgekomen dankzij Peggy, samen nog acoustisch muziekgemaakt, en uiteindelijk gevraagd om eens te komen proberen bij Bluesaround, daar stapte ik in een warm, gespreid bedje. Ik had het gevonden, en vind het een eer om met deze kanonnen de de blues een warm hart toe te dragen. Tot ziens!"

 

sytze

Sytze

Sologitaar

Mijn naam is Sytze de Waard. Ik speel al gitaar vanaf de middelbare school. Ik speelde in diverse bandjes in en om Amsterdam. Dankzij de Shadows werd ik bevangen door het geluid van de Stratocaster. Ik zou niet eerder rusten dan wanneer ik ook zo'n gitaar had. Ik probeerde die na te bouwen maar helaas... Na jaren sparen heb ik een tweedehandse gekocht.

In de loop der jaren (inmiddels meer dan 40) ben ik ook op Les Paul gaan spelen en bouw ik zelf gitaren. De passie is er alleen maar heftiger door geworden. Gitaar les heb ik wel gehad maar mijn honger werd niet gestild. Op een gegeven moment zei de leraar dat ik maar '"de wei" in moest en dat heb ik dus gedaan. Ik ben met mijn werk (Digital) meeverhuisd naar Nijmegen. Dat betekende dat ik afscheid moest nemen van de band (Ebon) waar ik destijds in zat. Door het vele reizen kon ik me niet aan een andere band geven, maar bij Philomelos is dat toch gelukt.

Na Philomelos ben ik, dankzij een tip van Deon, bij de band Bluesaround in Wanroij terecht gekomen. We oefenen in een boerderij en het is er altijd bere-gezellig. Bluesaround wordt steeds maar beter en beter. Ik ben nu gepensioneerd, en besteed al mijn vrije tijd aan muziek. Mijn voorkeur is Rock en Blues. Ik heb altijd heftig gespeeld en dat kan nog steeds wel eens voorkomen. Mijn vrienden noemen mij dan ook niet voor niets "Het Gitaarbeest". Rocking in a Free World is mijn motto.

 

 
hans

Hans

Toetsenist

Hallo, ik ben Hans en kom uit het Brabantse Deurne.Vanaf eind maart 2018 ben ik lid van Bluesaround. Muziek maken is mijn passie. In mijn eerste band was ik sologitarist maar geïnspireerd door mijn vader (pianist) ben ik overgestapt naar “de toetsen”. In de jaren 60-70 heb ik bij de Deurnese band “Paludium” gespeeld. Nadien maakte ik deel uit van diverse andere bands. Ik vind blues spelen leuk en zie Bluesaround dan ook als een verrijking van mijn muzikale carriere.

 

We zijn bereikbaar!

Regel Bluesaround voor topfeesten

Neem contact op

Самая качественная в округе гидроизоляция подвала