The TeamMeet the People Behind Bluesaround

Onze passie voor muziek

Wij spelen veel verschillende stijlen Blues. Op ons repertoire vind je covers van: John Mayall, Eric Clapton, Joe Bonamassa, Colloseum, Buddy Whittington, Tommy Castro, Peter Green, Tab Benoit, Omar and the Howlers, Popa Chubby, The Allman Brothers, Luther Allison, Jimmy Thackery, Booze Brothers, The Legendary R&B Revue, Lynyrd Skynyrd, Rory Gallagher, Chuck Berry en eigen nummers.

Aan deze lijst van artiesten kun je wel zien dat we alles doen. Van rustige sfeervolle nummers tot aan Rock & Roll. Hoe we dat doen laten we een beetje afhangen van wat het publiek en de uitbater wil, maar als het aan ons ligt dan spelen we lekkere opzwepende Blues en Rock muziek. Daar krijg je energie van. De uitbaters van de locaties waar wij komen doen er dan ook goed aan om het dak goed vast te zetten. Mocht je willen reageren en/of verzoeknummers hebben laat ons dat dan gerust weten en schrijf wat in het gastenboek. Vinden we leuk!

Over ons

 
 

 

teun

Teun

Slaggitaar

Mijn naam is Teun en ik ben de slaggitarist van de bluesband "Bluesaround". Ik hou van het ouderwetse warme buizen geluid en speel daarom op "Fender" versterkers en gitaren. Blues is mijn muziek, maar ik hou ook van andere muziekstijlen. Bluesaround is uniek, omdat we persoonlijk en muzikaal zo goed met elkaar overweg kunnen. Kom eens een kijkje nemen bij een optreden van ons en dan voel je wat de "Blues" is.

 

 
roland

Roland

Basgitaar

Hi, mijn naam is Roland en ben vanaf 2014 de basgitarist van Bluesaround. Voorheen heb ik een aantal jaren in verschillende bands gespeeld in verschillende muziekstijlen. De afgelopen tien jaar stond mijn hobby, bas spelen op een laag pitje. Momenteel ben ik weer volop actief bij Bluesaround en bevalt mij goed. Tijdens het repeteren en optreden heb ik gemerkt dat de muziekstijl van Bluesaround en de andere muzikanten goed bij elkaar passen.

 

 

eric

Eric

Zang

Hoi, ik ben Eric en ik zing voor mijn leven graag. Na vele omzwervingen, van drummer in een bruilofts band en een bedrijfs-rockband in een popkoor terechtgekomen dankzij Peggy, samen nog acoustisch muziekgemaakt, en uiteindelijk gevraagd om eens te komen proberen bij Bluesaround, daar stapte ik in een warm, gespreid bedje. Ik had het gevonden, en vind het een eer om met deze kanonnen de de blues een warm hart toe te dragen. Tot ziens!"

 

sytze

Sytze

Sologitaar

Mijn naam is Sytze de Waard. Ik speel al gitaar vanaf de middelbare school. Ik speelde in diverse bandjes in en om Amsterdam. Dankzij de Shadows werd ik bevangen door het geluid van de Stratocaster. Ik zou niet eerder rusten dan wanneer ik ook zo'n gitaar had. Ik probeerde die na te bouwen maar helaas... Na jaren sparen heb ik een tweedehandse gekocht.

In de loop der jaren (inmiddels meer dan 40) ben ik ook op Les Paul gaan spelen en bouw ik zelf gitaren. De passie is er alleen maar heftiger door geworden. Gitaar les heb ik wel gehad maar mijn honger werd niet gestild. Op een gegeven moment zei de leraar dat ik maar '"de wei" in moest en dat heb ik dus gedaan. Ik ben met mijn werk (Digital) meeverhuisd naar Nijmegen. Dat betekende dat ik afscheid moest nemen van de band (Ebon) waar ik destijds in zat. Door het vele reizen kon ik me niet aan een andere band geven, maar bij Philomelos is dat toch gelukt.

Na Philomelos ben ik, dankzij een tip van Deon, bij de band Bluesaround in Wanroij terecht gekomen. We oefenen in een boerderij en het is er altijd bere-gezellig. Bluesaround wordt steeds maar beter en beter. Ik ben nu gepensioneerd, en besteed al mijn vrije tijd aan muziek. Mijn voorkeur is Rock en Blues. Ik heb altijd heftig gespeeld en dat kan nog steeds wel eens voorkomen. Mijn vrienden noemen mij dan ook niet voor niets "Het Gitaarbeest". Rocking in a Free World is mijn motto.

 

 
hans

Hans

Toetsenist

Hallo, ik ben Hans en kom uit het Brabantse Deurne.Vanaf eind maart 2018 ben ik lid van Bluesaround. Muziek maken is mijn passie. In mijn eerste band was ik sologitarist maar geïnspireerd door mijn vader (pianist) ben ik overgestapt naar “de toetsen”. In de jaren 60-70 heb ik bij de Deurnese band “Paludium” gespeeld. Nadien maakte ik deel uit van diverse andere bands. Ik vind blues spelen leuk en zie Bluesaround dan ook als een verrijking van mijn muzikale carriere.

 

 
 
Rob

Rob

Drums
Hallo, mijn naam is Rob en sinds kort ben ik drummer bij Bluesaround. In mijn jeugd ben ik actief drummer geweest in een band die met name bluesnummers speelde en we traden veelvuldig op in het land  maar mijn vader zag het spelen in een band namelijk niet als toekomst voor mij en daarna heb ik vele jaren niet meer als drummer gespeeld. Sytze onze sologitarist kende ik al vanaf onze 15 jarige leeftijd en in die tijd hadden we een schoolband en ergens in 2006 kwamen we elkaar weer tegen en met andere leden van onze toenmalige schoolband hebben we af en toe weer muziek gemaakt. Door Sytze ben ik bij Bluesaround gekomen en ben door de groep vriendelijk welkom geheten en met veel geduld, omdat ik me de nummers eigen moest maken en dat “inwerken “ kost af en toe extra energie voor de groep en voor mij .Maar het lijkt erop dat het goed gaat lukken. Bluesaround heb ik ervaren als een band met gezellige maar ook goede muzikanten, de oefenavonden worden goed ingevuld en tijdens de pauze wordt het heel vaak een gezellige “bende “. Ik kijk uit naar ons eerste optreden in september 2022 en hoop nog lang van deze band deel uit te maken .    
 

We zijn bereikbaar!

Regel Bluesaround voor topfeesten

Neem contact op

Самая качественная в округе гидроизоляция подвала